Home » Økonomi tips og tricks online » Gå på Pension

Gå på Pension

Over de sidste par år, har Sarah og jeg stort set boet på en løn. Han lærte sig selv hvordan man bruger personlige investering apps som en måde at øge de penge, han besparelse. Plus eventuelle ekstra penge, vi får gennem året går ind i en af de forskellige opsparingskonti. Hvis din ægtefælle stadig arbejder og berettiget til sygeforsikring gennem deres arbejdsgiver, processen med at finde en backup forsikring kan være en nem løsning.

Men dette meget er sikkert: jo før du opretter en plan og omsætte det til handling, jo bedre mulighed for din førtidspension drøm vil blive en realitet. Proaktiv sygesikring planer er nødvendige for at prøve og holde din sundhedspleje omkostningerne så lave som muligt.

Traditionelle pensionering planlægning tilbyde ikke en løsning. Førtidspensionering handler om livsstil – ikke budgettering, indkomst planlægning og investering. Blot to eksempler, der er masser af mennesker, der ejer deres biler og vil aldrig kunne gå på Pension og andre, der lejer der aldrig nødt til at arbejde en anden dag i deres liv, hvis de vælger ikke at.

Vi alle ved, hvad det kræver for at være i stand til at råd til at forlade arbejdsmarkedet tidligt: Gem som gale, dramatisk reducere dine udgifter, investere med opgive og ikke lade nogen — herunder dig selv — skimme penge fra din opsparing undervejs. Det kræver, at gøre en masse personlige valg hvor du vælger at leve med en mindre stue og stærkt begrænse dine personlige udgifter til et niveau, der kan efterlade nogle mennesker følelse virkelig berøvet.

Hvis nogen er bag på pensionsopsparing eller måske grave sig ud af forudgående finansielle udfordringer, skal de måske en anden tilgang. Vores nuværende hjem var en afskærmning, vi købte i foråret 2000 for lidt penge i forhold til markedet ($150k købsprisen, $50k ned, $100k pant).

At vide, hvordan du planlægger at tilbringe pensionering vil give dig en idé om hvor meget af din nuværende indkomst du nødt til at erstatte. For at gøre dette, skal du gemme $4,042.04 hver måned i de næste 20 år, på en investeringer forrentning af på seks procent at gå på Pension med 2 millioner dollars.

Dette indebærer, at cirka 81% af din årlige indkomst skal henføres til din opsparing. Hvis du bruger 40-50% af din indkomst på bolig hvor er du nogensinde kommer til at spare op til en sen pensionering endsige tidligt på Pension. For at gå tidligt på Pension er nødvendigt at betale dig selv først, hvilket betyder, at du nødt til at spare penge på hver lønseddel.

For nogle pensionister, men kan provenuet fra salg af deres hjem faktisk finansiere en god luns af deres pension, uanset om de ender med at bruge nogle af pengene til at købe et mindre hus i USA eller på billigere overnatningssteder i fremmede lande. Og der kan få indflydelse ikke bare på din økonomi, men på slags liv du planlægger at føre som pensionist.

Med den antagelse, at du har $5.000 tidligere gemte, gemme en ekstra $4,256.98 giver en måned på en seks procent investeringer forrentning af, dig mulighed at nå dit mål på 2 millioner dollars i tyve år. Og selv om tanken om at være i stand til at gå væk fra en dag job og ikke arbejde igen kan lyde som en drøm, nogle finansielle eksperter advarer folk til at passe, når han gik fra arbejde helt, især i en ung alder.

Gemme, investere og derefter udfører en pensionsordning er ingen kage gåtur. Sygesikring, udgifter, der kan være betydelige, når du er ikke længere en del af en gruppe plan. Sund bidrag fremstod som den primære faktor for komfortabel pensioneringer fra faktorer herunder afgifter, regeringsførelse og sikkerhed.

Hvis du overvejer at arbejde på deltid under pensionering, kan du muligvis generere ekstra indkomst mens at opnå sygeforsikring. Supplere pensionsindtægter med arbejdsindkomst. Hvis du er seriøs omkring pension før tiden, om det betyder, at forlade arbejdsstyrken i en alder af 50 eller engang i din tidlige 60 ‘ erne, du har et temmelig godt skud på opfylder dette mål, hvis du begynder at arbejde mod det hurtigt nok.

Ikke for at sparke dig mens du er ned, jo større din bolig udgifter, jo mere vil du skal spare op til alderdommen. I Resumé, der er tre veje til rigdom – papir aktiver, fast ejendom, og business – men kun to af disse stier tilbyder gearing (real estate og business) egnet til førtidspension uden ekstreme nøjsomhed.


Leave a comment

Your email address will not be published.